LOOP Miljøskule Skriv ut

LOOP Miljøskuleloop miljskole

LOOPs miljøskule er eit gratis opplegg til undervisning om kjeldesortering, gjenvinning, krinsløp og miljø. LOOP Miljøskule inkluderar materiell og opplegg for barnehage opp til vidaregåande skule.

Målet med miljøskulen er at barn og unge skal få eit bevisst forhold til miljø. Opplegga i Miljøskulen har lagt vekt på å vere fagleg korrekte og engasjerande.

Vårt mål er at materiellet skal inspirere til engasjert undervisning om kjeldesortering, gjenvinning, krinsløp og miljø. LOOPs miljøskule er tilpassa varierte undervisningsformar og er derfor av både skriftleg materiell, musikkopplegg og filmar, samt nettbaserte oppgåver. Fellesnemnaren er at det skal engasjere og aktivisere elevane.

Materiellet er tilpassa læreplanane i kunnskapslyftet og kan brukast i ulike fag og tverrfaglege prosjekter. LOOP Miljøskule utgjevast med støtte frå Miljøverndepartementet.

Ta kontakt med IATA IKS v/Siri, tlf. 35 94 94 40 evt. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for bestilling av materiell og ytterlegare informasjon. Evt. kan dykk lese meir på www.loop.no

 

 

LAST_UPDATED2
 
Kopirett: Indre Agder og Telemark Avfallsselskap IKS
Design: Superlativ Media LTD